Untuk menyambut kedatangan filem VENOM: LET THERE BE CARNAGE ke pawagam di seluruh Malaysia – SONY PICTURES MALAYSIA dan BuzzPopTV menawarkan kepada 20 pembaca bertuah www.buzzpop.tv peluang untuk menonton tayangan perdana VENOM LET THERE BE CARNAGE!

*NOTA*:

  1. Filem ini diklasifikasikan ‘PG-13’ dan HANYA BOLEH DITONTON oleh pemenang-pemenang yang berumur 13 tahun keatas!
  2. Sekiranya anda menggunakan iOS/produk Apple dan tidak dapat melihat Google Form di bawah, sila kongsi FB pos/Tweet asal dan penuhi Google Form pertandingan ini di link tersebut – https://forms.gle/PPwNPU6J75q8kqA87

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana VENOM: LET THERE BE CARNAGE akan dihubungi terus melalui WhatsApp pada hari SELASA, 9 NOVEMBER 2021 (12:30AM).

Kepada 10 pemenang bertuah, sila datang ke booth BuzzPopTV yang berdekatan pintu gerbang GSC 1 UTAMA pada hari SELASA, 9 NOVEMBER 2021 nanti daripada 8:00PM – 8:45PM untuk menerima (2) tiket anda!

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak SONY PICTURES MALAYSIA di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv

Filem VENOM: LET THERE BE CARNAGE yang diedarkan oleh SONY PICTURES MALAYSIA akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia mulai 11 NOVEMBER 2021.

29 Shares:
You May Also Like