Preaiden 21st Century Fox, Peter Rice mengesahkan di mesyuarat Town Hall untuk kesemua kakitangan FOX hari ini bahawa pengambilalihan syarikat FOX oleh Disney akan dilengkapkan secara rasmi pada 1 Januari 2019!
*PINDAAN* Variety.com telah mengemas kini artikel mereka dengan petikan baru tersebut – “But he said that structure of New Fox — down to elements such as human resources and payroll — will be ready to go by Jan 1, 2019. Regulatory processes will likely drag the ultimate closure beyond that date.”
#SoalanCepumas – Dengan penggabungan Disney-Fox berakhir lebih awal daripada yang dijangkakan (jangkaan: pertengahan 2019 selepas AVENGERS 4 terbit), adakah ini bermaksud bahawa X-MEN dan FANTASTIC FOUR boleh diperkenalkan sebagai ‘End Credits Scene’ di penghujung AVENGERS 4 ?
Dengan proses penggambaran kembali untuk AVENGERS 4 kini sedang berlaku di Atlanta… bukankah ini sesuatu yang boleh dijadikan realiti?
Bincangkan.
#DisneyFox #Merger #MCUPhase4 #AcquisitionCloseDate #BuzzPopTV
(Sumber: @Variety)