Untuk menyambut kedatangan filem DREAD OUT ke pawagam di seluruh Malaysia – TGV Pictures, Horizon Entertainment dan BuzzPopTV menawarkan 20 pembaca Buzzpop.tv peluang untuk menonton tayangan perdana DREAD OUT!

*NOTA*: Sekiranya anda menggunakan iOS/produk Apple dan tidak dapat melihat Google Form di bawah, sila kongsi FB pos asal dan penuhi Google Form pertandingan ini di link tersebut – https://forms.gle/dFEZiF16x4LivK4c9

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana DREAD OUT akan dihubungi terus melalui WhatsApp pada hari Ahad, 14 April 2019.

Kepada 10 pemenang bertuah, sila datang ke booth Buzzpop.tv yang berdekatan pintu gerbang TGV 1 Utama pada hari Selasa, 16 April 2019 nanti daripada 8:00PM – 8:45PM untuk menerima (2) tiket anda!

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak TGV Pictures di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv

Hoping to gain popularity by broadcasting over social media live video in an abandoned apartment building, a bunch of high school students awakens an evil that will drag them all to hell.

Sinopsis DREAD OUT

Filem DREAD OUT yang diedarkan oleh TGV Pictures dan Horizon Entertainment akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia bermula daripada 18 April 2019.

Nik Nadzru Iskandar

Sebagai seorang peminat tegar komik sejak berumur 11 tahun lagi, isu komik pertama yang mula-mula membakar semangat Nik adalah - The Uncanny X-Men isu #275 (April 1991) - dengan...