Untuk menyambut kedatangan filem GODZILLA: KING OF THE MONSTERS ke pawagam di seluruh Malaysia – Warner Bros Pictures dan BuzzPopTV menawarkan 80 pembaca Buzzpop.tv peluang untuk menonton tayangan perdana GODZILLA: KING OF THE MONSTERS!

*NOTA*:

  1. Kerana filem ini mempunyai penarafan P13, maka pemenang mestilah berumur 13 tahun ke atas dan tidak dibenarkan membawa kanak-kanak dibawah umur 13 tahun ke tayangan perdana ini!
  2. Sekiranya anda menggunakan iOS/produk Apple dan tidak dapat melihat Google Form di bawah, sila kongsi FB pos asal dan penuhi Google Form pertandingan ini di link tersebut – https://forms.gle/3pfU89MvtKp71vu69

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana GODZILLA: KING OF THE MONSTERS akan dihubungi terus melalui WhatsApp pada hari Isnin, 27 Mei 2019 (9:00PM).

Kepada 40 pemenang bertuah, sila datang ke booth Buzzpop.tv yang berdekatan pintu gerbang GSC Midvalley pada hari Selasa, 28 Mei 2019 nanti daripada 8:30PM – 8:55PM untuk menerima (2) tiket anda!

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak Warner Bros Pictures di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv

Members of the crypto-zoological agency Monarch go up against ancient super-species that are thought to be mere myths, which include the mighty Godzilla, who is clashing with colossal monsters Mothra and Rodan and his biggest nemesis, the three-headed King Ghidorah.

Sinopsis GODZILLA: KING OF THE MONSTERS

Filem GODZILLA: KING OF THE MONSTERS yang diedarkan oleh Warner Bros Pictures akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia bermula daripada 30 Mei 2019.

www.facebook.com/WarnerBrosMalaysiawww.instagram.com/warnerbrosmalaysia#GodzillaMY

(c) 2019 Legendary and WBEI
GODZILLA TM & (c) Toho Co., Ltd.

Nik Nadzru Iskandar

Sebagai seorang peminat tegar komik sejak berumur 11 tahun lagi, isu komik pertama yang mula-mula membakar semangat Nik adalah - The Uncanny X-Men isu #275 (April 1991) - dengan...