Untuk menyambut kedatangan filem IT CHAPTER TWO ke pawagam di seluruh Malaysia – Warner Bros Malaysia dan BuzzPopTV menawarkan 50 pembaca Buzzpop.tv peluang untuk menonton tayangan perdana IT CHAPTER TWO!

*NOTA*:

  1. Kerana filem ini mempunyai penarafan P13, maka pemenang mestilah berumur 13 tahun ke atas dan tidak dibenarkan membawa kanak-kanak dibawah umur 13 tahun ke tayangan perdana ini!
  2. Sekiranya anda menggunakan iOS/produk Apple dan tidak dapat melihat Google Form di bawah, sila kongsi FB pos asal dan penuhi Google Form pertandingan ini di link tersebut – https://forms.gle/8KpKgzK6GKMGQccy5

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana IT CHAPTER TWO akan dihubungi terus melalui WhatsApp pada hari ISNIN, 2 SEPTEMBER 2019 (7:00PM).

Kepada 25 pemenang bertuah, sila datang ke booth Buzzpop.tv yang berdekatan pintu gerbang TGV 1 UTAMA pada hari SELASA, 3 SEPTEMBER 2019 nanti daripada 8:00PM – 8:30PM untuk menerima (2) tiket anda!

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak Warner Bros Malaysia di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv

In the sleepy town of Derry, the evil clown Pennywise returns 27 years later to torment the grown-up members of the Losers’ Club, who have long since drifted apart from one another.

Sinopsis IT CHAPTER TWO

Filem IT CHAPTER TWO yang diedarkan oleh Warner Bros Malaysia akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia bermula daripada 5 SEPTEMBER 2019.

https://www.facebook.com/WarnerBrosMalaysia/ https://www.instagram.com/warnerbrosmalaysia/

#ITMovieMY

© 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Nik Nadzru Iskandar

Sebagai seorang peminat tegar komik sejak berumur 11 tahun lagi, isu komik pertama yang mula-mula membakar semangat Nik adalah - The Uncanny X-Men isu #275 (April 1991) - dengan...