Untuk menyambut kedatangan filem JOHN WICK 3: PARABELLUM ke pawagam di seluruh Malaysia – TGV Pictures dan BuzzPopTV menawarkan 40 pembaca Buzzpop.tv peluang untuk menonton tayangan perdana JOHN WICK 3: PARABELLUM !

*NOTA*:

  1. Kerana filem ini mempunyai penarafan 18, maka pemenang mestilah berumur 18 tahun ke atas dan tidak dibenarkan membawa remaja dibawah umur 18 tahun ke tayangan perdana ini!
  2. Sekiranya anda menggunakan iOS/produk Apple dan tidak dapat melihat Google Form di bawah, sila kongsi FB pos asal dan penuhi Google Form pertandingan ini di link tersebut – https://forms.gle/eJCAA8ZsTeFQa1VV8

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana JOHN WICK 3: PARABELLUM akan dihubungi terus melalui WhatsApp pada hari Ahad, 12 Mei 2019 (9:00PM).

Kepada 20 pemenang bertuah, sila datang ke booth Buzzpop.tv yang berdekatan pintu gerbang TGV One Utama pada hari Isnin, 13 Mei 2019 nanti daripada 8:30PM – 8:55PM untuk menerima (2) tiket anda!

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak Warner Bros Pictures di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv

Legendary hitman John Wick is on the run for two reasons: a USD14 million global contract out on his life has turned him into the target of the world’s top assassins, and he has also broken a central rule by killing a High Table member on Continental Hotel grounds. He is given a one-hour grace period by the Continental’s manager, Winston, to escape before his membership is revoked and he is banned from all services. This will be his only chance to fight and kill his way out of New York.

Sinopsis JOHN WICK 3: PARABELLUM

Filem JOHN WICK 3: PARABELLUM yang diedarkan oleh TGV Pictures akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia bermula daripada 16 Mei 2019.

Nik Nadzru Iskandar

Sebagai seorang peminat tegar komik sejak berumur 11 tahun lagi, isu komik pertama yang mula-mula membakar semangat Nik adalah - The Uncanny X-Men isu #275 (April 1991) - dengan...