Untuk menyambut kedatangan filem NOBODY ke pawagam di seluruh Malaysia – UNITED INTERNATIONAL PICTURES dan BuzzPopTV menawarkan kepada 30 pembaca www.buzzpop.tv peluang untuk menonton tayangan perdana NOBODY!

*NOTA*:

  1. Filem ini diklasifikasikan ’18’ dan HANYA BOLEH DITONTON oleh pemenang-pemenang yang berumur 18 tahun keatas!
  2. Sekiranya anda menggunakan iOS/produk Apple dan tidak dapat melihat Google Form di bawah, sila kongsi FB pos/Tweet asal dan penuhi Google Form pertandingan ini di link tersebut – https://forms.gle/XySp2NvnedoRj4wg8

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana NOBODY akan dihubungi terus melalui WhatsApp pada hari ISNIN, 3 MEI 2021 (2:30PM).

Kepada 15 pemenang bertuah, sila datang ke booth BuzzPopTV yang berdekatan pintu gerbang TGV 1 UTAMA pada hari SELASA, 4 MEI 2021 nanti daripada 8:30PM – 9:00PM untuk menerima (2) tiket anda!

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak UNITED INTERNATIONAL PICTURES di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv

“Hutch Mansell fails to defend himself or his family when two thieves break into his suburban home one night. The aftermath of the incident soon strikes a match to his long-simmering rage. In a barrage of fists, gunfire and squealing tires, Hutch must now save his wife and son from a dangerous adversary — and ensure that he will never be underestimated again!”

Sinopsis Filem NOBODY

Filem NOBODY yang diedarkan oleh UNITED INTERNATIONAL PICTURES akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia mulai 13 MEI 2021.

Nik Nadzru Iskandar

Sebagai seorang peminat tegar komik sejak berumur 11 tahun lagi, isu komik pertama yang mula-mula membakar semangat Nik adalah - The Uncanny X-Men isu #275 (April 1991) - dengan...