Sempena filem aksi thriller berjudul BACKTRACE yang akan ditayangkan di pawagam seluruh Malaysia bermula daripada 27 Disember 2018, kami di BuzzPOP berkerjasama dengan TGV Cinemas menawarkan 40 tiket PERCUMA kepada tayangan perdana filem ini untuk dimenangi warga BuzzPOP sekalian!

 

Tayangan Perdana BACKTRACE
Lokasi: TGV Cinemas Jaya Shopping Centre
Tarikh: Rabu, 19 Disember 2018
Waktu: 9.00PM

https://youtu.be/BUTjPYb1QBk

Langkah-langkah untuk memenangi tiket PERCUMA tayangan perdana BACKTRACE:-

(1) ‘Like/React’ kepada pos ini di laman FB kami (http://bit.do/backtrace) .

(2) Jawab soalan ini didalam ruangan komen pos FB tersebut:- Apakah watak yang dimainkan oleh pelakon legenda, Sylvester Stallone yang anda minati dan mengapa?

(3) Jangan lupa untuk tambah #BuzzPopTV dan #BacktraceMY dalam ruangan komen di pos FB tersebut ketika menjawab.

(4) Share pos FB ini (http://bit.do/backtrace) di laman FB anda!

Tempoh Peraduan: 13 Disember 2018 – 18 Disember 2018

Setiap pemenang akan memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana BACKTRACE dan akan dihubungi terus melalui PM di FB. Senarai pemenang juga akan disiarkan di laman FB BuzzPOP pada hari Selasa, 18 Disember 2018.

Filem aksi thriller BACKTRACE yang diedarkan oleh TGV Cinemas akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia bermula daripada 27 Disember 2018.

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak TGV Cinemas atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv.

#Backtrace #MoviePremiere #Giveaway #TGVCinemas #BuzzPopTV

Nik Nadzru Iskandar

Sebagai seorang peminat tegar komik sejak berumur 11 tahun lagi, isu komik pertama yang mula-mula membakar semangat Nik adalah - The Uncanny X-Men isu #275 (April 1991) - dengan...