Untuk menyambut kedatangan filem BIRDS OF PREY ke pawagam di seluruh Malaysia – WARNER BROS dan BuzzPopTV menawarkan kepada 40 pembaca www.buzzpop.tv peluang untuk menonton tayangan perdana BIRDS OF PREY!

*NOTA*:

  1. Kerana filem ini mempunyai penarafan P18, maka pemenang mestilah berumur 18 tahun ke atas dan tidak dibenarkan membawa kanak-kanak dibawah umur 18 tahun ke tayangan perdana ini!
  2. Sekiranya anda menggunakan iOS/produk Apple dan tidak dapat melihat Google Form di bawah, sila kongsi FB pos/Tweet asal dan penuhi Google Form pertandingan ini di link tersebut – https://forms.gle/jZxRQZXzkrAMKMAi7

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana BIRDS OF PREY akan dihubungi terus melalui WhatsApp pada hari ISNIN, 3 FEBRUARI 2020 (11:00PM).

Kepada 20 pemenang bertuah, sila datang ke booth BuzzPopTV yang berdekatan pintu gerbang TGV 1 UTAMA pada hari SELASA, 4 FEBRUARI 2020 nanti daripada 7:30PM – 8:15PM untuk menerima (2) tiket anda!

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak WARNER BROS di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv

“BIRDS OF PREY (AND THE FANTABULOUS EMANCIPATION OF ONE HARLEY QUINN) is a twisted tale told by Harley herself, as only Harley can tell it.When Gotham’s most nefariously narcissistic villain, Roman Sionis, and his zealous right-hand, Zsasz, put a target on a young girl named Cass, the city is turned upside down looking for her.Harley, Huntress, Black Canary and Renee Montoya’s paths collide, and the unlikely foursome have no choice but to team up to take Roman down.”

Sinopsis Filem BIRDS OF PREY

Filem BIRDS OF PREY yang diedarkan oleh WARNER BROS akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia mulai 6 FEBRUARI 2020.

https://www.facebook.com/WarnerBrosMalaysia//

https://www.instagram.com/warnerbrosmalaysia/

#BirdsOfPreyMY

© 2020 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved” “TM & © DC Comics

Nik Nadzru Iskandar

Sebagai seorang peminat tegar komik sejak berumur 11 tahun lagi, isu komik pertama yang mula-mula membakar semangat Nik adalah - The Uncanny X-Men isu #275 (April 1991) - dengan...