Untuk menyambut kedatangan filem BOMBSHELL ke pawagam di seluruh Malaysia – TGV Pictures dan BuzzPopTV menawarkan kepada 40 pembaca Buzzpop.tv peluang untuk menonton tayangan perdana BOMBSHELL!

*NOTA*:

  1. Kerana filem ini mempunyai penarafan P18, maka pemenang mestilah berumur 18 tahun ke atas dan tidak dibenarkan membawa kanak-kanak dibawah umur 18 tahun ke tayangan perdana ini!
  2. Sekiranya anda menggunakan iOS/produk Apple dan tidak dapat melihat Google Form di bawah, sila kongsi FB pos/Tweet asal dan penuhi Google Form pertandingan ini di link tersebut – https://forms.gle/m4wD9szNh78rWUfF8

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana BOMBSHELL akan dihubungi terus melalui WhatsApp pada hari KHAMIS, 26 DISEMBER 2019 (9:00AM).

Kepada 20 pemenang bertuah, sila datang ke booth BuzzPopTV yang berdekatan pintu gerbang TGV 1 UTAMA pada hari KHAMIS, 26 DISEMBER 2019 nanti daripada 8:00PM – 9:00PM untuk menerima (2) tiket anda!

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak TGV Pictures di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv

“A revealing look inside the most powerful and controversial media empire of all time and the explosive story of the women who brought down the infamous man who created it.”

Sinopsis Filem BOMBSHELL (2019)

Filem BOMBSHELL yang diedarkan oleh TGV Pictures akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia mulai 2 JANUARI 2020.

https://www.facebook.com/TGVCinemas/

https://www.instagram.com/tgvcinemas/

#BombshellMY

Nik Nadzru Iskandar

Sebagai seorang peminat tegar komik sejak berumur 11 tahun lagi, isu komik pertama yang mula-mula membakar semangat Nik adalah - The Uncanny X-Men isu #275 (April 1991) - dengan...