Untuk menyambut kedatangan filem FANTASY ISLAND ke pawagam di seluruh Malaysia – Sony Pictures dan BuzzPopTV menawarkan kepada 20 pembaca www.buzzpop.tv peluang untuk menonton tayangan perdana FANTASY ISLAND!

*NOTA*:

  1. Kerana filem ini mempunyai penarafan P18, maka pemenang mestilah berumur 18 tahun ke atas dan tidak dibenarkan membawa kanak-kanak dibawah umur 18 tahun ke tayangan perdana ini!
  2. Sekiranya anda menggunakan iOS/produk Apple dan tidak dapat melihat Google Form di bawah, sila kongsi FB pos/Tweet asal dan penuhi Google Form pertandingan ini di link tersebut – https://forms.gle/cFH87BgC6LrmRSV97

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana FANTASY ISLAND akan dihubungi terus melalui WhatsApp pada hari RABU, 26 FEBRUARI 2020 (12:30AM).

Kepada 10 pemenang bertuah, sila datang ke booth BuzzPopTV yang berdekatan pintu gerbang TGV 1 UTAMA pada hari RABU, 26 FEBRUARI 2020 nanti daripada 8:30PM – 9:00PM untuk menerima (2) tiket anda!

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak Sony Pictures di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv

“In Blumhouse’s FANTASY ISLAND, the enigmatic Mr. Roarke makes the secret dreams of his lucky guests come true at a luxurious but remote tropical resort. But when the fantasies turn into nightmares, the guests have to solve the island’s mystery in order to escape with their lives.”

Sinopsis Filem FANTASY ISLAND

Filem FANTASY ISLAND yang diedarkan oleh Sony Pictures akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia mulai 27 FEBRUARI 2020.

https://www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia/

https://www.instagram.com/sonypicturesmy/

#FantasyIslandMY

Nik Nadzru Iskandar

Sebagai seorang peminat tegar komik sejak berumur 11 tahun lagi, isu komik pertama yang mula-mula membakar semangat Nik adalah - The Uncanny X-Men isu #275 (April 1991) - dengan...