Untuk menyambut kedatangan filem GUNDALA ke pawagam di seluruh Malaysia – TGV Pictures dan BuzzPopTV menawarkan kepada 20 pembaca Buzzpop.tv peluang untuk menonton tayangan perdana GUNDALA!

*NOTA*:

  1. Kerana filem ini mempunyai penarafan P18, maka pemenang mestilah berumur 18 tahun ke atas dan tidak dibenarkan membawa kanak-kanak dibawah umur 18 tahun ke tayangan perdana ini!
  2. Sekiranya anda menggunakan iOS/produk Apple dan tidak dapat melihat Google Form di bawah, sila kongsi FB pos/Tweet asal dan penuhi Google Form pertandingan ini di link tersebut – https://forms.gle/NPLmJDfV1DXEs8mh7

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana GUNDALA akan dihubungi terus melalui WhatsApp pada hari KHAMIS, 19 DISEMBER 2019 (9:00PM).

Kepada 10 pemenang bertuah, sila datang ke booth BuzzPopTV yang berdekatan pintu gerbang TGV KLCC pada hari JUMAAT, 20 DISEMBER 2019 nanti daripada 8:00PM – 8:25PM untuk menerima (2) tiket anda!

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak TGV Pictures di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv

“Indonesia’s preeminent comic book superhero and his alter ego Sancaka enter the cinematic universe to battle the wicked Pengkor and his diabolical squad of orphan assassins.

Sancaka has lived on the streets since his parents left him. Living a hard life, Sancaka survives by thinking about his own safety. When the condition of the city gets worse and injustice rages throughout the country, Sancaka must decide whether he continues to live to look after himself or rise to become hero for the oppressed.”

Sinopsis Filem GUNDALA (2019)

Filem GUNDALA yang diedarkan oleh TGV Pictures akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia mulai 26 DISEMBER 2019.

https://www.facebook.com/TGVCinemas/

https://www.instagram.com/tgvcinemas/

#GundalaMY

Nik Nadzru Iskandar

Sebagai seorang peminat tegar komik sejak berumur 11 tahun lagi, isu komik pertama yang mula-mula membakar semangat Nik adalah - The Uncanny X-Men isu #275 (April 1991) - dengan...