#Eksklusif – 15 pembaca Buzzpop.tv yang bertuah akan memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana filem BIKERS KENTAL 2 di TGV Sunway Velocity Mall pada hari Selasa, 5 Mac 2019 dan berpeluang berjumpa dengan barisan pelakon filem aksi komedi ini seperti Zizan Razak dan Afdlin Shauki!

Tayangan Perdana BIKERS KENTAL 2
Lokasi: TGV Sunway Velocity Mall
Tarikh: Selasa, 5 Mac 2019
Waktu: 9.00 PM

Peraturan:
Sekadar kongsi pos di laman FB kami untuk menyertai pertandingan ini.

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana BIKERS KENTAL 2 akan dihubungi terus melalui PM di FB dan FB pos pada malam Ahad.

Kepada 15 pemenang bertuah, sila datang ke booth Buzzpop.tv yang berdekatan pintu gerbang TGV Sunway Velocity Mall pada hari Selasa nanti daripada 7:00PM – 8:35PM untuk menerima (2) tiket anda!

Filem BIKERS KENTAL 2 yang diedarkan oleh TGV Pictures akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia bermula daripada 14 Mac 2019.

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak TGV Pictures di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv.!

Nik Nadzru Iskandar

Sebagai seorang peminat tegar komik sejak berumur 11 tahun lagi, isu komik pertama yang mula-mula membakar semangat Nik adalah - The Uncanny X-Men isu #275 (April 1991) - dengan...