#Eksklusif – 20 pembaca Buzzpop.tv yang bertuah akan memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana filem MILLY & MAMET di TGV 1 Utama pada hari Isnin, 4 Mac 2019 dan berpeluang berjumpa dengan barisan pelakon filem rom com spinoff ADA APA DENGAN CINTA ini!

MILLY & MAMET – Peraduan Kongsi & Menang!

#BuzzPOP! // Peraduan Kongsi & Menang MILLY & MAMET!#Eksklusif – 20 pembaca Buzzpop.tv yang bertuah akan memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana filem MILLY & MAMET di TGV 1 Utama pada hari Isnin, 4 Mac 2019 dan berpeluang berjumpa dengan barisan pelakon filem rom com spinoff ADA APA DENGAN CINTA ini!Tayangan Perdana MILLY & MAMETLokasi: TGV 1 UtamaTarikh: Isnin, 4 Mac 2019Waktu: 8.45 PM Peraturan:Sekadar kongsi pos ini di laman FB anda untuk menyertai pertandingan ini.Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana MILLY & MAMET akan dihubungi terus melalui PM di FB dan FB pos pada malam Ahad. Kepada 20 pemenang bertuah, sila datang ke booth Buzzpop.tv yang berdekatan pintu gerbang TGV 1 Utama pada hari Isnin nanti daripada 8:00PM – 8:35PM untuk menerima (2) tiket anda!Filem MILLY & MAMET yang diedarkan oleh TGV Pictures akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia bermula daripada 7 Mac 2019.NOTA:*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.**Terima kasih kepada pihak TGV Pictures di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv.

Posted by BuzzPOP on Thursday, February 28, 2019

Tayangan Perdana MILLY & MAMET
Lokasi: TGV 1 Utama
Tarikh: Isnin, 4 Mac 2019
Waktu: 8.45 PM 

Peraturan:
Sekadar kongsi pos di laman FB kami untuk menyertai pertandingan ini.

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana MILLY & MAMET akan dihubungi terus melalui PM di FB dan FB pos pada malam Ahad. 

Kepada 20 pemenang bertuah, sila datang ke booth Buzzpop.tv yang berdekatan pintu gerbang TGV 1 Utama pada hari Isnin nanti daripada 8:00PM – 8:35PM untuk menerima (2) tiket anda!

Filem MILLY & MAMET yang diedarkan oleh TGV Pictures akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia bermula daripada 7 Mac 2019.

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak TGV Pictures di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv.Close

0 Shares:
You May Also Like