#Eksklusif – 20 pembaca Buzzpop.tv yang bertuah akan memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana filem MILLY & MAMET di TGV 1 Utama pada hari Isnin, 4 Mac 2019 dan berpeluang berjumpa dengan barisan pelakon filem rom com spinoff ADA APA DENGAN CINTA ini!

Tayangan Perdana MILLY & MAMET
Lokasi: TGV 1 Utama
Tarikh: Isnin, 4 Mac 2019
Waktu: 8.45 PM 

Peraturan:
Sekadar kongsi pos di laman FB kami untuk menyertai pertandingan ini.

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana MILLY & MAMET akan dihubungi terus melalui PM di FB dan FB pos pada malam Ahad. 

Kepada 20 pemenang bertuah, sila datang ke booth Buzzpop.tv yang berdekatan pintu gerbang TGV 1 Utama pada hari Isnin nanti daripada 8:00PM – 8:35PM untuk menerima (2) tiket anda!

Filem MILLY & MAMET yang diedarkan oleh TGV Pictures akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia bermula daripada 7 Mac 2019.

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak TGV Pictures di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv.Close

Nik Nadzru Iskandar

Sebagai seorang peminat tegar komik sejak berumur 11 tahun lagi, isu komik pertama yang mula-mula membakar semangat Nik adalah - The Uncanny X-Men isu #275 (April 1991) - dengan...