Untuk menyambut kedatangan filem THE GENTLEMEN ke pawagam di seluruh Malaysia – TGV Pictures dan BuzzPopTV menawarkan kepada 20 pembaca www.buzzpop.tv peluang untuk menonton tayangan perdana THE GENTLEMEN!

*NOTA*:

  1. Kerana filem ini mempunyai penarafan P18, maka pemenang mestilah berumur 18 tahun ke atas dan tidak dibenarkan membawa kanak-kanak dibawah umur 18 tahun ke tayangan perdana ini!
  2. Sekiranya anda menggunakan iOS/produk Apple dan tidak dapat melihat Google Form di bawah, sila kongsi FB pos/Tweet asal dan penuhi Google Form pertandingan ini di link tersebut – https://forms.gle/cV7mYTa5BeGJTXmN8

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana THE GENTLEMEN akan dihubungi terus melalui WhatsApp pada hari ISNIN, 10 FEBRUARI 2020 (12:30PM).

Kepada 10 pemenang bertuah, sila datang ke booth BuzzPopTV yang berdekatan pintu gerbang TGV 1 UTAMA pada hari SELASA, 11 FEBRUARI 2020 nanti daripada 8:30PM – 9:15PM untuk menerima (2) tiket anda!

Pihak TGV Pictures juga akan menganjurkan pertandingan ‘POSE, POST & WIN’ di tayangan perdana ini di dalam satu kolaborasi dengan tukang jahit terkemuka LORD’s – di mana pemenang bakal memenangi sebuah set pakaian sut baru berharga RM4,867. Jadi jangan lupa untuk SUIT UP untuk tayangan perdana THE GENTLEMEN nanti!

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak TGV Pictures di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv

“THE GENTLEMEN follows American expat Mickey Pearson who built a highly profitable marijuana empire in London. When word gets out that he’s looking to cash out of the business forever it triggers plots, schemes, bribery and blackmail in an attempt to steal his domain out from under him.”

Sinopsis Filem THE GENTLEMEN

Filem THE GENTLEMEN yang diedarkan oleh TGV Pictures akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia mulai 13 FEBRUARI 2020.

https://www.facebook.com/TGVPictures/

https://www.instagram.com/tgvpictures/

#TheGentlemenMY

Nik Nadzru Iskandar

Sebagai seorang peminat tegar komik sejak berumur 11 tahun lagi, isu komik pertama yang mula-mula membakar semangat Nik adalah - The Uncanny X-Men isu #275 (April 1991) - dengan...