#Eksklusif – 20 pembaca Buzzpop.tv yang bertuah akan memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana filem COLD PURSUIT lakonan Liam Neeson di GSC 1 Utama hari Rabu ini. Berdasarkan aksi dalam treler, filem ini bagaikan DIE HARD ataupun TAKEN – di musim salji!

Tayangan Perdana COLD PURSUIT
Lokasi: GSC 1 Utama
Tarikh: Rabu, 20 Februari 2019
Waktu: 9.00PM

Peraturan:

Sekadar kongsi pos di laman FB kami ini (http://tinyurl.com/y3urf9tg) ke laman FB anda untuk menyertai pertandingan ini.

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana COLD PURSUIT akan dihubungi terus melalui PM di FB dan FB pos pada malam Selasa.

Kepada 20 pemenang bertuah, sila datang ke booth Buzzpop.tv yang berdekatan pintu gerbang GSC 1 Utama pada hari Rabu nanti daripada 8:15PM – 8:50PM untuk menerima (2) tiket anda!

Filem COLD PURSUIT yang diedarkan oleh TGV Pictures akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia bermula daripada 21 Februari 2019.

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak TGV Pictures di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv.

Nik Nadzru Iskandar

Sebagai seorang peminat tegar komik sejak berumur 11 tahun lagi, isu komik pertama yang mula-mula membakar semangat Nik adalah - The Uncanny X-Men isu #275 (April 1991) - dengan...