Untuk menyambut kedatangan filem POLAROID ke pawagam di seluruh Malaysia – TGV Pictures dan BuzzPopTV menawarkan 10 pembaca Buzzpop.tv peluang untuk memenangi tiket filem dan hadiah bertemakan filem POLAROID!

*NOTA*: Sekiranya anda menggunakan iOS/produk Apple dan tidak dapat melihat Google Form di bawah, sila kongsi FB pos asal dan penuhi Google Form pertandingan ini di link tersebut – https://forms.gle/1bfDFougQc5MWyck9

Setiap pemenang yang memenangi pakej ‘giveaway’ untuk filem POLAROID akan dihubungi terus melalui WhatsApp pada hari Isnin, 21 Mei 2019. *NOTA*: Pemenang perlu membiayai kos penghantaran hadiah kepada alamat surat-menyurat mereka melalui perkhidmatan Pos Malaysia nanti.

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak TGV Pictures di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv

“High school loner Bird Fitcher finds a vintage Polaroid camera that holds dark and mysterious secrets. She soon realizes that those who get their picture taken by it meet a tragic and untimely death.”


Sinopsis Filem POLAROID

Filem POLAROID yang diedarkan oleh TGV Pictures akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia bermula daripada 23 Mei 2019.

0 Shares:
You May Also Like