Apabila anda mengamati kesemua iklan-iklan terbaru daripada SUPER BOWL LIII tahun ini, kami ingin anda sebagai pembaca untuk mengingati satu fakta terpenting: tiada satu iklan pun yang akan dapat menandingi keagungan iklan terbaik daripada SUPER BOWL XXXVIII yang disiarkan 15 tahun lepas!

Melihat kelibat Ratu-Ratu Pop zaman millennium – Beyonce, Britney Spears dan Pink – bertarung melawan Putera Pop, Enrique Iglesias di arena ala zaman Rom menggunakan rock anthem, ‘We Will Rock You!’ sambil diarah oleh sutradara aksi berbakat, Tarsem Singh….adalah sesuatu yang tidak mungkin dapat diulangi mahupun ditandingi di Hollywood kini dan selamanya.

Terutamanya sejak harga mengiklankan di Super Bowl kini sudah tinggi melambung sehinggakan setiap iklan zaman sekarang dikenakan harga US$5 juta untuk setiap 30 saat!Teruskan mengikuti liputan berita terbaru tentang SUPER BOWL LIII di www.buzzpop.tv!

Nik Nadzru Iskandar

Sebagai seorang peminat tegar komik sejak berumur 11 tahun lagi, isu komik pertama yang mula-mula membakar semangat Nik adalah - The Uncanny X-Men isu #275 (April 1991) - dengan...