Untuk menyambut kedatangan filem RAMBO: LAST BLOOD ke pawagam di seluruh Malaysia – OneWorld Alliance Film dan BuzzPopTV menawarkan kepada 20 pembaca Buzzpop.tv peluang untuk menonton tayangan perdana RAMBO: LAST BLOOD!

*NOTA*:

  1. Kerana filem ini mempunyai penarafan P18, maka pemenang mestilah berumur 18 tahun ke atas dan tidak dibenarkan membawa kanak-kanak dibawah umur 18 tahun ke tayangan perdana ini!
  2. Sekiranya anda menggunakan iOS/produk Apple dan tidak dapat melihat Google Form di bawah, sila kongsi FB pos asal dan penuhi Google Form pertandingan ini di link tersebut – https://forms.gle/8vv9eKqmQgLspMVm6

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana RAMBO: LAST BLOOD akan dihubungi terus melalui WhatsApp pada hari ISNIN, 16 SEPTEMBER 2019 (7:00PM).

Kepada 10 pemenang bertuah, sila datang ke booth OneWorld Alliance Film yang berdekatan pintu gerbang TGV 1 UTAMA pada hari SELASA, 17 SEPTEMBER 2019 nanti daripada 8:30PM – 9:00PM untuk menerima (2) tiket anda!

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak OneWorld Alliance Film di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv

https://www.youtube.com/watch?v=JL8RoIAEPUQ

Sylvester Stallone returns as John Rambo. This time the Vietnam War veteran teams up with a reporter to save a girl that has been kidnapped by a vicious Mexican drug cartel.

Sinopsis RAMBO: LAST BLOOD

Filem RAMBO: LAST BLOOD yang diedarkan oleh OneWorld Alliance Film akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia seawal 18 SEPTEMBER 2019.

https://www.facebook.com/oneworldalliancefilm/ https://www.instagram.com/oneworldalliancefilm/

#RamboMY

Nik Nadzru Iskandar

Sebagai seorang peminat tegar komik sejak berumur 11 tahun lagi, isu komik pertama yang mula-mula membakar semangat Nik adalah - The Uncanny X-Men isu #275 (April 1991) - dengan...