Untuk menyambut kedatangan filem RAMBO: LAST BLOOD ke pawagam di seluruh Malaysia – OneWorld Alliance Film dan BuzzPopTV menawarkan kepada 20 pembaca Buzzpop.tv peluang untuk menonton tayangan perdana RAMBO: LAST BLOOD!

*NOTA*:

  1. Kerana filem ini mempunyai penarafan P18, maka pemenang mestilah berumur 18 tahun ke atas dan tidak dibenarkan membawa kanak-kanak dibawah umur 18 tahun ke tayangan perdana ini!
  2. Sekiranya anda menggunakan iOS/produk Apple dan tidak dapat melihat Google Form di bawah, sila kongsi FB pos asal dan penuhi Google Form pertandingan ini di link tersebut – https://forms.gle/8vv9eKqmQgLspMVm6

Setiap pemenang yang memenangi sepasang (2) tiket kepada tayangan perdana RAMBO: LAST BLOOD akan dihubungi terus melalui WhatsApp pada hari ISNIN, 16 SEPTEMBER 2019 (7:00PM).

Kepada 10 pemenang bertuah, sila datang ke booth OneWorld Alliance Film yang berdekatan pintu gerbang TGV 1 UTAMA pada hari SELASA, 17 SEPTEMBER 2019 nanti daripada 8:30PM – 9:00PM untuk menerima (2) tiket anda!

NOTA:
*Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada pertikaian berkaitan keputusan akan dilayan.

**Terima kasih kepada pihak OneWorld Alliance Film di atas ehsan dan restu mereka untuk menjayakan usahasama ini bersama www.buzzpop.tv

Sylvester Stallone returns as John Rambo. This time the Vietnam War veteran teams up with a reporter to save a girl that has been kidnapped by a vicious Mexican drug cartel.

Sinopsis RAMBO: LAST BLOOD

Filem RAMBO: LAST BLOOD yang diedarkan oleh OneWorld Alliance Film akan disiarkan di pawagam seluruh Malaysia seawal 18 SEPTEMBER 2019.

https://www.facebook.com/oneworldalliancefilm/ https://www.instagram.com/oneworldalliancefilm/

#RamboMY

68 Shares:
You May Also Like