Sekiranya anda teruja dengan filem BOHEMIAN RHAPSODY tahun lepas yang menonjolkan muzik kugiran rock legenda QUEEN; serta tertarik dengan treler YESTERDAY minggu lepas yang memaparkan muzik kugiran rock agung THE BEATLES….

Pelakon Taron Egerton (KINGSMAN, ROBIN HOOD) melakonkan watak ikon pop zaman ’70-an dan ’80-an, Sir Elton John di dalam filem muzikal fantasi epik ini yang berjudul ROCKETMAN !

ROCKETMAN – Tampilan Eksklusif #1

Sekiranya anda teruja dengan filem BOHEMIAN RHAPSODY tahun lepas yang menonjolkan muzik kugiran rock legenda QUEEN; serta tertarik dengan treler YESTERDAY minggu lepas yang memaparkan muzik kugiran rock agung THE BEATLES…Pelakon Taron Egerton (KINGSMAN, ROBIN HOOD) melakonkan watak ikon pop zaman '70-an dan '80-an, Sir Elton John di dalam filem muzikal fantasi epik ini yang berjudul ROCKETMAN! Di pawagam seluruh Malaysia pada 11 Julai 2019.#MYRocketman #EltonJohn #MusicalFantasy #UIPMalaysia #BuzzPopTV

Posted by BuzzPOP on Tuesday, February 19, 2019

Filem ROCKETMAN bakal ditayangkan di pawagam seluruh Malaysia mulai 11 Julai 2019. Teruskan mengikuti liputan berita terbaru tentang dunia sinematik Elton John di www.buzzpop.tv!

0 Shares:
You May Also Like